Brochure Activiteiten 2019

In deze brochure bieden wij jullie als activiteitencommissie  het programma van 2019 aan. 

Wat zijn de voorwaarden? 

Bij elke activiteit mag per lid een introducé tegen betaling worden mee-genomen. We zullen per activiteit ruim van tevoren een email sturen naar  alle leden. We verwachten dat je je tijdig aanmeldt, zodat we bij het organiseren een goede indicatie hebben van het aantal deelnemers en de wenselijkheid van doorgang van de activiteit. 

Voor iedere activiteit komt een intekenlijst in de kantine te hangen tegen de tijd dat de activiteit gaat plaatsvinden. Aanmelden kan ook via e-mail naar rdejong65@outlook.com

Daar waar vooraf kosten worden gemaakt voor bijvoorbeeld een reservering of aanbetaling geldt er een betalingsverplichting bij opgave en is de aanmelding dus niet vrijblijvend. Wanneer dit van toepassing is, zullen wij dit in de e-mail vermelden

Matthäus Passion in grote kerk Gorinchem 

Vrijdag 19 april 2019 Aanvang 13:30 uur, eindtijd 17:30 uur

Kosten € 40,- p.p.

Kaartverkoop vanaf 1 februari

Aanmelden via de commissie niet meer mogelijk. Je kunt altijd nog proberen op eigen gelegenheid te gaan, mits er nog kaarten zijn uiteraard.

Fietstocht Vrijdag 31 mei 2019 (Vrijdag na Hemelvaartsdag)

Vertrek vanaf Boulerskil om 12.30 uur

 We fietsen via Almkerk over de dijk naar Dussen en drinken daar wat bij restaurant ’De Koppelpaarden’. Vervolgens zetten we via De Peerenboom koers naar Hank. Hoe we van Hank weer thuis gaan komen is voor onszelf ook nog een verrassing.  

Rondvaart Delft inclusief bezoek museum Royal Delft 

Zaterdag 29 juni 2019

Kosten vanaf € 19,00 p.p. (exacte prijs volgt t.z.t)

 

Kosten vervoer naar Delft in overleg met chauffeur. Vertrek vanaf Boulerskil nog nader te bepalen, maar ca 10.30 uur. De bekende rondvaarttocht, gecombineerd met een rondleiding door de beroemde aardewerkfabriek “Royal Delft” (anno 1653 !!) en een retourtocht naar het oude centrum per rondvaartboot. Dit is de best bezochte dagtocht van Delft. De rondvaart inclusief bezoek aardewerkfabriek duurt bijna 3 uur. Na afloop gaan we naar het gezellige plein in het centrum waar iedereen nog een uurtje voor zichzelf heeft om bijvoorbeeld de stad te verkennen of van het uitzicht vanaf de kerktoren te genieten.  

http://www.rondvaartdelft.nl/nl/arrangement/delft-blue-line-2/

 

Pub Quiz  Zaterdag 5 oktober 2019

Kosten € 2,50 p.p.

Aanvang: 19.30 uur in Boulerskil.

Een pubquiz is een quiz met veel uiteenlopende vragen die in teamverband beantwoord moeten worden. Je strijdt dus in groepjes tegen elkaar. De avond zal in het teken staan van kennis en plezier waarbij de nadruk op het plezier zal liggen.

 

Bowlen & steengrillen in Breda Zaterdag 16 november 2019

17:00 – 19:00 uur: 2 uur bowlen

19:00 – 21:30 uur: 2,5 uur tafelgrillen

Kosten € 30,90 p.p. (bowlen & steengrillen). Excl. drank.

Neem voldoende contant geld mee. We zullen de totaalrekening inclusief drankjes delen door het aantal deelnemers. We gaan eerst 2 uur bowlen en daarna gezellig met zijn allen steengrillen. Dit alles zal plaatsvinden bij Vier Hoog Breda.  Iedereen gaat op eigen gelegenheid naar Breda. Kosten vervoer onderling te regelen met de chauffeur.

Adres: Vier Hoog Breda, Bavelseparklaan, 124817 ZX Breda

https://www.vierhoogbreda.nl